Helyi közélet

2014.04.09. 19:48

Lebuktak a balkányi betörők

Balkány - Meglátta a rendőröket és beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Balkány - Meglátta a rendőröket és beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsére 2014. április 8-án egy 45 éves férfi tett bejelentést, hogy balkányi lakásába ismeretlen tettes betört és onnan szerszámokat valamint élelmiszert tulajdonított el. A bejelentést követően a rendőrőrs munkatársai megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen tettes felkutatását.

A beszerzett adatok alapján a rendőrök rövid időn belül eljutottak G. László 26 éves balkányi lakos házáig. A férfi amikor meglátta a rendőröket a bűncselekmény elkövetését beismerte és a lakásából az eltulajdonított értékek egy része is előkerült. A nyomozás adatai szerint a betörést G. László társaival, K. Beáta 19 éves és N. Róbert 24 éves szintén balkányi lakosokkal követte el.

A rendőrök a három feltételezett elkövetőt elfogták, a rendőrőrsre előállították és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában