Helyi közélet

2014.04.07. 11:56

Megjutalmazták a tunyogmatolcsi gátőrt

Tunyogmatolcs - „Hosszú időn át végzett kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül” – az alábbi mondattal kezdődik Madarasi Attila elismerő oklevele, amelyet dr. Pintér Sándor belügyminisztertől vett át az Országházban.

Tunyogmatolcs - „Hosszú időn át végzett kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül” – az alábbi mondattal kezdődik Madarasi Attila elismerő oklevele, amelyet dr. Pintér Sándor belügyminisztertől vett át az Országházban. Nem kis megtiszteltetésben volt része a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság tunyogmatolcsi gátőrének, hiszen az immár negyedévszázada végzett feladatait a Víz Világnapja alkalmából emléktárggyal jutalmazták Budapesten.

– Kellemes meglepetés volt ez számomra. Anno Baján, a Pollack Mihály Műszaki Főiskola Vízgazdálkodási Karán végeztem tanulmányaimat. Immár 25 éve dolgozom gátőrként. Az utóbbi időben több árvízi védekezési munkában vettem részt. Erre a jutalmazásra a felterjesztésemet Bodnár Gáspár igazgatónak ezúton is szeretném megköszönni – említette a vízügyi szakember.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában