Helyi közélet

2014.04.07. 14:19

Megrakott utánfutóval menekültek

Ófehértó - A nyomozás adatai szerint a négyfős társaság korábban is lopott vasat az ófehértói telephelyről.

Ófehértó - A nyomozás adatai szerint a négyfős társaság korábban is lopott vasat az ófehértói telephelyről.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást V. Viktor 20 éves nyírbátori valamint L. Róbert 20 éves, S. Róbert 25 éves és S. Szabolcs 30 éves piricsei lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2014. április 6-án egy ófehértói telephelyről vashulladékot kíséreltek meg eltulajdonítani.

A társaságot a telephely biztonsági őre tetten érte miközben gépkocsijuk utánfutójára pakolták a vasat. A vagyonőr értesítette a rendőrséget, de a négy férfit nem tudta visszatartani. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek és rövid időn belül egy közeli erdőben elfogták a feltételezett elkövetőket és megtalálták az ellopott vasat. A nyomozás adatai szerint a négyfős társaság az ófehértói telephelyről korábban is tulajdonított el fémhulladékot, amit egy nyírbátori hulladékátvevőnél értékesítettek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában