Helyi közélet

2014.04.06. 15:14

Sportudvar, szabadidőpark, útrekonstrukció Záhonyban

Záhony - A napokban aláírták a vállalkozási szerződéseket a Záhony Város központjának funkcióbővítő városrehabilitációja című projekt keretében megvalósuló fejlesztésekre.

Záhony - A napokban aláírták a vállalkozási szerződéseket a Záhony Város központjának funkcióbővítő városrehabilitációja című projekt keretében megvalósuló fejlesztésekre.

A kivitelező kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárást lefolytatása nyomán a projekt megvalósításában több vállalkozás is részt fog vállalni. Az aláírásra került vállalkozási szerződések értelmében az Iskolai sportudvar 40,5 millió forint értékű rekonstrukcióját a Nyír-Flop-Holding Kft., a József Attila utca 52,3 millió forint összegben megvalósuló rekonstrukcióját pedig a Swietelsky Magyarország Kft. fogja kivitelezni. A projekt leglátványosabb elemét, a szabadidőpark kialakítását és a József Attila utca mentén elhelyezkedő közterületek fejlesztésének kivitelezési munkálatait 129 millió forint értékben a Nyír-Komplett Kft. fogja elvégezni.

A pályázat keretében konzorciumi partnerként bevont Tiszakönyök COOP Zrt. várhatóan 2014. május hónapban kezdi meg a tulajdonában lévő Ady Endre úti Barátság Áruház épületének felújítását. Ennek keretében a nyílászárók cseréi, a külső homlokzat hőszigetelése történik meg, továbbá akadálymentes WC kerül kialakításra az üzleten belül és megújul az eladó tér is. A beruházások elvégzésének szerződés szerinti határideje 2014. augusztus 30.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában