Helyi közélet

2014.04.28. 10:54

Táncolnak, zenélnek a növendékek

Demecser - Hagyomány már a Demecseri Oktatási Centrum Pál Gyula Alapfokú Művészeti Iskola életében, hogy a növendékek bemutatkozhatnak a Nyitnikék Művészeti Hét elnevezésű programsorozat keretében.

Demecser - Hagyomány már a Demecseri Oktatási Centrum Pál Gyula Alapfokú Művészeti Iskola életében, hogy a növendékek bemutatkozhatnak a Nyitnikék Művészeti Hét elnevezésű programsorozat keretében. Az idén a megnyitó ünnepséget április 29-én 15 órakor rendezik meg az általános iskolában. A Pál Gyula Díjak átadása után képzőművészeti bemutatót láthatnak a vendégek, majd bemutatkozik a székelyi báb- és néptáncsoport. Május elsején a városi majális keretében 9 órától felvonulnak a mazsorettek a Demecseri Fúvószenekar kíséretében, 10 órától pedig a fiatalok különböző táncos produkciókkal szórakoztatják az érdeklődőket.

A táncgálát május 15-én 16 órától a művelődési házban rendezik meg, s ugyancsak itt lesz majd május 28-án a tanszaki hangverseny és a zeneművészeti záróvizsga is.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában