Helyi közélet

2014.04.16. 11:05

Ünnepi menüsor a csaholci családi napon

Csaholc - Tavaszi családi napot tartottak a Csaholci Általános Iskolában. A rendezvény célja a húsvéti hagyományok és népszokások ápolása volt, amely kiegészült egy sportvetélkedővel.

Csaholc - Tavaszi családi napot tartottak a Csaholci Általános Iskolában. A rendezvény célja a húsvéti hagyományok és népszokások ápolása volt, amely kiegészült egy sportvetélkedővel. Az intézmény szülői munkaközösségének tagjai is bekapcsolódtak a munkába, végül elmondhatták, hogy egy tartalmas, hangulatos nappal készülhettek a húsvéti ünnepre. A nap folyamán különböző feladatok közül válogathattak az alsó- és felső tagozatos gyerekek. Többek között tojásfestési technikákkal ismerkedtek meg, ünnepi menüsort állítottak össze, tojásfát és húsvéti asztaldíszt készítettek, valamint locsolóverseket adtak elő. Délután sorverseny keretében osztálybajnokságon is összemérhették tudásukat a gyerekek.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában