Helyi közélet

2014.04.28. 19:15

Vádemelési javaslat a nyíregyházi kerítők ellen

Nyíregyháza - A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a fiatal pár prostitúciós tevékenységre kényszerítette egyik ismerősét.

Nyíregyháza - A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a fiatal pár prostitúciós tevékenységre kényszerítette egyik ismerősét.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2013. március 31-én indított nyomozást egy 14 éves nyíregyházi lány és egy 16 éves nyíregyházi fiú ellen. A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a fiatalok egy 17 éves tiszavasvári lányt hónapokon keresztül prostitúciós tevékenység folytatására kényszerítettek. A vallomások szerint a kerítők rendszeresen veréssel fenyegették a lányt, aki ennek hatására követelésüknek eleget tett, a szexuális szolgáltatásaiért kapott pénzt pedig nekik adta.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte és a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában