Helyi közélet

2015.11.21. 09:09

Áttért a szemközti sávba, balesetet okozott és gyorsan elhajtott

Nyíregyháza - Az ismeretlen sofőr a balesetet követően a helyszínt megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Nyíregyháza - Az ismeretlen sofőr a balesetet követően a helyszínt megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/6206/2015. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy 2015. október 22-én 18 óra körüli időben az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, szürke színű, Ford típusú személygépjárművel közlekedett a 38-as számú főúton, Tokaj irányából Nyíregyháza felé. Haladása során az ismeretlen sofőr áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol bal oldali visszapillantójával nekiütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő Suzuki típusú személygépkocsi szintén bal oldali visszapillantójának. Az ütközést követően a Suzuki típusú gépjármű visszapillantó tükre letört és visszacsapódva betörte a jármű első oldalszélvédő ablaküvegét. Az ismeretlen sofőr a balesetet követően a helyszínt megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta. Az ütközés során személyi sérülés nem történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen gépkocsivezetőnek, valamint tanúknak a jelentkezését. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! Névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig) is tehet bejelentést.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában