Helyi közélet

2015.11.30. 08:11

Két ház is kigyulladt Tiszarádon, felmerült a bűncselekmény gyanúja - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. január 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. január 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy hatvannégy négyzetméteres családi ház egyik szobájában égtek berendezési tárgyak vasárnap délelőtt Tiszarádon, a Dózsa György utcában. A nyíregyházi hivatásos-, az ibrányi önkormányzati- és a nagyhalászi önkéntes tűzoltók fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a házba nem laktak életvitelszerűen.

Egy másik lakóházban is tűz keletkezett vasárnap délután Tiszarádon, a Dózsa György utcában, ahol szintén berendezési tárgyak égtek. A nyíregyházi hivatásos- és az ibrányi önkormányzati tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt, az ott lakó rokonokhoz költözött. Mivel felmerült a bűncselekmény gyanúja, ezért a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett.

Egy személygépkocsi az útról lesodródott, majd felborult vasárnap este Nyírderzs és Nyírcsászári között. A járműben hárman utaztak, közülük egy ember a roncsok közé szorult, őt a nyírbátori hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki. A balesetben a jármű utasai könnyebben sérültek. A tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában