Helyi közélet

2015.12.18. 08:02

Árokban kötött ki egy autó Tiszavasvári közelében - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 17-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 17-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi az útról lesodródott, árokba csapódott és felborult csütörtök délelőtt a 36-os számú főúton, a 16-os és 17-es kilométerszelvények között, Tiszavasvári közelében. A jármű vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a kerekeire állították és az árokból kivontatták.

Egy családi ház kazánházában keletkezett tűz csütörtök délután Nagyecseden, a Munkácsy Mihály utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakosságnak sikerült eloltania a lángokat. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el, valamint a füsttel telítődött épületrészt nagyteljesítményű ventillátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Kettéhasadt egy cserépkályha csütörtök este Baktalórántházán, a Csűröskert utca egyik lakóházában. Személyi sérülés nem történt, a helyi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, ahol lánggal való égés már nem volt, a füsttel telítődött szobát átszellőztették, az ott lakók más módon oldják meg a fűtést a hiba kijavításáig.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában