Helyi közélet

2016.03.08. 09:34

Garázdát csíptek Rétközberencsen - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2016. március 7-én egy Biriben történt baleset kapcsán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő nyíregyházi férfit. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a 25 éves sofőrt a Nyíregyházi Törvényszék a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a vezetőt a rendőrőrsre előállították és járművezetés az eltiltása hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. március 7-én Rétközberencsen elfogták O. Tibor 23 éves helyi lakost, akinek garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Kisvárdai Járásbíróság tárgyalási őrizetét rendelte el. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2016. március 7-én Nyírbátorban elfogták P. Károly 39 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyírbátori Járásbíróság kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit a kapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének járőrei 2016. március 7-én Ófehértó belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 20 éves besenyődi sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett. Az egyenruhások a vezetőt a rendőrőrsre előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában