Helyi közélet

2016.03.07. 11:16

MSZP-sajtótájékoztató: „Nők nélkül halálra lennénk ítélve!”

Nyíregyháza – Az MSZP megyei szövetsége nevében szeretnék gratulálni a Saul fia alkotóinak az Oscar-díjhoz, valamint Fekete Zsoltnak, Salgótarján új szocialista polgármesterének.

Nyíregyháza – Az MSZP megyei szövetsége nevében szeretnék gratulálni a Saul fia alkotóinak az Oscar-díjhoz, valamint Fekete Zsoltnak, Salgótarján új szocialista polgármesterének. Utóbbi sikerhez, mely jól tükrözi a választók kormánnyal szembeni elégedetlenségét, mi is hozzájárultunk a kampány során – kezdte hétfői sajtótájékoztatóját Halmi József. Az MSZP megyei alelnöke nőnap alkalmából a gyengébbik nemhez is szólt.

– Ma Magyarországon a kormány és néhány Fidesz–KDNP-hez közeli ember a nőknek csupán anyai szerepet szánna. Én kifejezetten szeretek nőkkel dolgozni, mert erősek, tudatosak, tisztességesek, nagyobb a felelősségérzetük. A nők tisztában vannak azzal, meddig terjed a családban és a társadalomban betöltött szerepük, a kormánynak pedig nincs joga megmondani, mit, hogyan és mikor tegyenek. A nők nem érnek kevesebbet, éppen ellenkezőleg: elképzelhetetlen az élet nélkülük, nők nélkül halálra lennénk ítélve. Az MSZP megyei szövetsége nevében kívánok a megye, az ország, a világ minden nőjének megbecsülést, tiszteletet és boldog nőnapot!

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában