Helyi közélet

2016.03.06. 13:24

Többen is falopással próbálkoztak - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 57 éves nyírkarászi lakos ellen. A férfit 2016. március 5-én 9 óra 5 perckor Petneháza külterületén a rendőrök tetten érték, miközben egy fasorból jogosulatlanul akácfákat vágott ki, hogy azokat eltulajdonítsa. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 30 éves nagyhalászi lakos ellen. A férfit 2016. március 5-én Nagyhalász belterületén a rendőrök tetten érték, miközben a közeli nyárfaerdőből kivágott és eltulajdonított fát kerékpárján hazafelé tolta. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. március 5-én Pátyod belterületén ellenőriztek egy segédmotoros- kerékpárral közlekedő 23 éves tyukodi lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Mátészalkai Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában