Helyi közélet

2016.04.29. 18:40

Telt ház és bőséges kínálat a ruhabörzén

Nyíregyháza - Sporteszközök, játékok, gyerekholmik várják a börzézőket.

Nyíregyháza - Sporteszközök, játékok, gyerekholmik várják a börzézőket.

Telt házzal és bőséges kínálattal várják a vásárlókat és az érdeklődőket május 8-án a tavaszi-nyári ruhabörze szervezői. Mivel a Bujtosi Szabadidőcsarnokban még folynak a munkálatok, a helyszín ezúttal is a nyíregyházi Bem József Általános Iskola.

A jó idő beköszöntével ideje, hogy átnézzük gyermekeink ruhatárát és felfrissítsük! Ehhez nyújt segítséget a börze, ahol a szülők kedvező áron szerezhetnek be egyedi és megkímélt állapotú csecsemő- és gyerekholmikat: ruhákat, cipőket, szandálokat, gyönyörű alkalmi kislány- és fiúruhákat, kiegészítőket. A pocakos anyukák örömére babakocsik, babakelengyék, autósülések is lesznek a kínálatban, akárcsak kismamaruhák.

A jó időben az apróságok egyre több időt töltenek a szabadban: bicikliznek, görkoriznak, rollereznek. A mozgás a gyerekek mindennapjainak része, a börze pedig abban is segít, hogy ehhez a szülők beszerezzék a kiváló minőségű sportfelszereléseket. A közelgő gyermeknapra gondolva a szabadidős sporteszközök mellett a látogatók játékokat, könyveket is vásárolhatnak.

Ingyenes programok

Amíg a szülők csemegéznek a holmik között, a gyerekek ingyenes programokon vehetnek részt: a kreatív sarokban óvónők irányításával gyönyörű munkák készülhetnek, de arcfestés és játszósarok is várja a kicsiket. A rendezvényen lehetőség lesz babakötvény megkötésére, és a szervezők ezúttal is szívesen fogadják a felajánlásokat: kinőtt gyerekholmikat, játékokat, amelyekre otthon már nincs szükség.

A börzére a tinik és az anyukák is elviszik megunt, de divatos ruháikat, cipőiket, így az édesanyák is frissíthetik ruhatárukat egy-egy újabb darabbal. A kismamák számára szoptatós-pelenkázós helyiséget biztosítanak, és büfé is áll a látogatók rendelkezésére.

Minden érdeklődőt, vásárlót várnak, hiszen mindig remek a hangulat, így a börze nem csak a vásárlásról szól: tökéletes családi program mindenki számára.

KM

Tudnivalók

Időpont: május 8., vasárnap 8–13 óra

Helyszín: Nyíregyháza, Bem József Általános Iskola, Epreskert u. 10.

Ingyenes kísérőprogramok: kreatív sarok, arcfestés, játszóház

Infovonal: 06-20/33-98-630

Facebook: KELET BeaBörze

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában