Helyi közélet

2016.04.05. 08:10

Több körözött is kézre került a megyében - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2016. április 4-én Nyírbátorban elfogták V. Csaba 44 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a részére jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2016. április 4-én Szatmárcseke és Kölcse között igazoltattak egy személygépkocsi sofőrjét és annak utasát. Az ellenőrzés során a nyilvántartások adataiból kiderült, hogy a 45 éves szatmárcsekei utast a Vásárosnaményi Járásbíróság orgazdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte. A rendőrök M. Sándort a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2016. április 4-én Kállósemjénben elfogták L. János 23 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában