Helyi közélet

2016.07.10. 13:53

Elfogták a nyíregyházi garázda férfiakat

Nyíregyháza - Egy internetes oldalra feltöltött videófelvétel alapján indítottak nyomozást.

Nyíregyháza - Egy internetes oldalra feltöltött videófelvétel alapján indítottak nyomozást.

Egy internetes oldalra feltöltött videófelvétel alapján 2016. július 7-én a Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A felvételen az látható, amint három férfi magából kikelve Nyíregyházán, a Vasgyár utcán szeméttároló konténereket rugdosott és borogatott fel, közben végig trágár szavakat kiabáltak. A nyomozók felderítő munkájának eredményeként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat másnap elfogták, és gyanúsítottként kihallgatták.

A társaság tagjai - egy 17 éves és két 18 éves helyi lakos - beismerő vallomást tettek. Viselkedésüket azzal magyarázták, hogy aznap este ittasan egy szórakozóhelyről való távozásukkor összeszólalkoztak egy másik társasággal, ami miatt a dühüket az utcán lévő kukákon töltötték ki.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Nyíregyháza – Videóra vették, ahogy három férfi őrjöngött szombat hajnalban Nyíregyházán. A férfiak valószínűleg a közeli kocsmában iszogattak, majd az utcán törni-zúzni kezdtek. Úgy tudjuk, egy másik társasággal vesztek össze, velük akartak verekedni. A dühüket végül inkább mégis a járdán lévő kukákon vezették le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában