Helyi közélet

2016.07.06. 12:21

Fel kéne újítani a lábtengópályát

Nyíregyháza - Olvasói panasz érkezett szerkesztőségünkbe, amelyben a nyíregyházi Városi Stadion – évek óta használt – lábteniszpályáinak jelenlegi állapotát kifogásolták.

Nyíregyháza - Olvasói panasz érkezett szerkesztőségünkbe, amelyben a nyíregyházi Városi Stadion – évek óta használt – lábteniszpályáinak jelenlegi állapotát kifogásolták. – A lábtengópálya felújítására egyrészt azért volt szükség, mert a pálya mellett található fa gyökerei felnyomták a burkolatot, ezért munkatársaink a balesetveszélyes felületet újraaszfaltozták – válaszolt Venczel Viktor, NyírVV Nonprofit Kft. üzemeltetési csoportvezetője. – A sportolók kérésére a pályát egy-egy méterrel meg is hosszabbítottuk, és újrafestettük a kopott burkolati jeleket. A felújításra több mint 1 millió forintot fordítottunk, egy hét alatt befejeződtek a munkálatok. Reméljük, a helyreállítással a lábteniszezők számára kellemesebb és kényelmesebb játéklehetőséget tudunk biztosítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában