Helyi közélet

2016.07.22. 13:57

Kiderült a Vidor program: hétfőtől lehet jegyet venni!

Nyíregyháza - Ezúttal is színes a paletta: a legjobb vígjátékok érkeznek a fesztiválra.

Nyíregyháza - Ezúttal is színes a paletta: a legjobb vígjátékok érkeznek a fesztiválra.

A színházszeretők jól teszik, ha a hétvégén kipihenik magukat, hiszen hétfőn korán kell kelniük! Reggel héttől lehet ugyanis megvenni a jegyeket a VIDOR Fesztivál színházi előadásaira, a legelszántabbak pedig órákkal a nyitás előtt már sorban állnak. Ez persze érthető, hiszen ebben az évben is legvidámabb előadások érkeznek a fesztiválra, olyan művészek lépnek színpadra, mint Kern András, Szervét Tibor, Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Ónodi Eszter, Börcsök Enikő, Hernádi Judit vagy Kovács Patrícia.

Az előadásokról pénteken Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója lebbentette fel a fátylat, és a hagyományoktól eltérően csak a színházi eseményekről beszélt. – Azt tapasztaltuk, hogy nem szerencsés, ha a jegyek megvásárlására csupán 2–3 hét áll az érdeklődők rendelkezésére, ezért döntöttünk úgy, hogy korábban kezdjük az értékesítést. A fesztivál nyolc napja alatt 16 kiváló előadást láthat a közönség, a színvonalas szórakoztatásról olyan teátrumok gondoskodnak, mint a Katona József, a Thália vagy a Vígszínház, de nagy sikerre számíthat az Orlai Produkciós Iroda és a Nézőművészeti Kft. előadása is. Jegyek hétfőn reggel héttől kaphatók a színházi jegyirodában, az online értékesítés szerdán indul, a fesztivál további programjait pedig augusztusban tárják az érdeklődők elé.

>>Kattintson ide a programért<<

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában