Helyi közélet

2016.07.13. 17:32

Liberálisok: 190 ember megélhetését sodorják veszélybe!

Nyíregyháza - Befejezi a dohányfeldolgozási tevékenységet az Universal Leaf Tobacco (ULT) Magyarország Zrt. nyíregyházi üzeme.

Nyíregyháza - Befejezi a dohányfeldolgozási tevékenységet az Universal Leaf Tobacco (ULT) Magyarország Zrt. nyíregyházi üzeme.

A Virginia és Burley dohányok feldolgozását Olaszországba helyezik át - közölte a társaság vezérigazgatója szerdán. Mi a Magyar Liberális Párt Nyíregyházi szervezete felháborítónak tartjuk, hogy ott szűnnek meg munkahelyek, ahol az országos átlag alatt vannak a fizetések. Itt nemcsak arról van szó, hogy 190 ember családjának a megélhetését veszélyezteti ez a döntés, hogy Olaszországba helyezik át a feldolgozást, hanem arról is, hogy azok a szabolcsi emberek is elveszítik azt a kis jövedelmüket, amivel évtizedeken át egészítették ki jövedelmüket, hogy dohányt termeltek. A kormány hibája, hogy újabb cég vonul ki Magyarországról, újabb állások vesznek el, miközben a kormánypropaganda napról napra növekvő foglalkoztatásról és csökkenő munkanélküliségről tájékoztatja az embereket.

- Marsó Tamásné a Liberálisok Szabolcs- Szatmár-Bereg megyei elnöke -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában