Helyi közélet

2016.11.13. 09:24

Két körözött került rendőrkézre szombaton – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2016. november 12-én elfogták P. B. 35 éves baktalórántházi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság pénzhamisítás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrség a férfit őrizetbe vette.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. november 12-én Tiszaszalkán elfogták Sz. József 29 éves helyi lakost. A férfi ellen a Győri Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mivel a visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg. A rendőrség a férfit őrizetbe vette.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában