Helyi közélet

2017.01.31. 17:38

Melléképület égett le Dombrádon - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 31-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 31-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Teljes terjedelmében égett egy fa szerkezetű, huszonnyolc négyzetméteres melléképület kedden hajnalban Dombrádon, az Andrássy úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, de az épületben lévő kutya és négy tyúk elpusztult.

Elakadt kamion mentéséhez vonultak a záhonyi hivatásos tűzoltók kedden hajnalban a város határátkelőjéhez, ahol a rakomány nélküli nyergesvontató forgalmi akadályt képzett miután a padkának csúszott és elakadt. A tűzoltók drótkötél segítségével a szerelvényt a parkolóba vontatták. Személyi sérülés nem történt.

Füst szivárgott egy pellett tüzelésű kazánból és a tűzjelző bejelzett kedden délelőtt Baktalórántházán, a Köztársaság téren lévő közintézménynél. A helyi hivatásos tűzoltók a kazánból az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a füsttel telítődött épületrészeket motoros ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, a kazán kijavításáig más módon oldják meg a fűtést az épületben.

Egy személygépkocsi árokba hajtott, kettő pedig összeütközött Nyíregyházán kedden délelőtt Nyíregyházán, a Simai úton. A balesetben hárman sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában