Helyi közélet

2017.02.15. 14:48

Videó: Ennek a fele sem tréfa, kilyukadt a Repülőhíd!

Mátészalka - A <a href="/buszokert-es-a-repulohid-ugyeert-keltek-harcra-mateszalkan/3201389" target="_blank">Mátészalkaleaks korábban már pedzegette</a>, hogy aggodalomra ad okot szerintük a Repülőhíd állapota, ám felbukkant most egy friss videó, ami igazolni látszik félelmeiket: a felvétel azt mutatja be, hogy még a fém burkolat is kilyukadt a híd Újtelep városrész felőli részén.

Mátészalka - A Mátészalkaleaks korábban már pedzegette, hogy aggodalomra ad okot szerintük a Repülőhíd állapota, ám felbukkant most egy friss videó, ami igazolni látszik félelmeiket: a felvétel azt mutatja be, hogy még a fém burkolat is kilyukadt a híd Újtelep városrész felőli részén.


Mátészalka – A Mátészalka­leaks blog csapata utoljára akkor hallatott magáról, amikor a közreműködésüknek köszönhetően áprilisban Nyíregyháza és Mátészalka között megoldódott az addigi rossz szombat esti közlekedés, és sűrítették a buszjáratokat. Most újabb ügyeket karoltak fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában