Helyi közélet

2017.02.17. 09:43

Videó: Tiszai árhullám - Rabok takarították a tiszai jeget Tiszaeszlárnál

Tiszaeszlár - Rabokkal jégmentesítették a tiszaeszlári szivattyútelepet. Az elítéltek a vízügyi igazgatóság munkatársaival közösen jeget törtek, csáklyákkal felszabadították a szivattyú beömlőnyílását az uszadékoktól és partra hordták az összegyűjtött hulladékot, így az átemelő szivattyú zavartalanul tud működni. Közben az éjjel a jégdugó nagyobb probléma nélkül keresztülment a Kiskörei víztározón. Az alatta lévő M4-es autópálya tiszai keresztezésénél az úszó létesítmények rögzítését megerősítették, így várják a jégzajlást - <a href="http://tenyek.hu/belfold/229881_rabok-takaritottak-a-tiszai-jeget.html" target="_blank">derült ki a tenyek.hu riportjából</a>.

Tiszaeszlár - Rabokkal jégmentesítették a tiszaeszlári szivattyútelepet. Az elítéltek a vízügyi igazgatóság munkatársaival közösen jeget törtek, csáklyákkal felszabadították a szivattyú beömlőnyílását az uszadékoktól és partra hordták az összegyűjtött hulladékot, így az átemelő szivattyú zavartalanul tud működni. Közben az éjjel a jégdugó nagyobb probléma nélkül keresztülment a Kiskörei víztározón. Az alatta lévő M4-es autópálya tiszai keresztezésénél az úszó létesítmények rögzítését megerősítették, így várják a jégzajlást - derült ki a tenyek.hu riportjából.

Forrás: tenyek.hu


Tiszai árhullám - Fogvatartottak tisztították meg a jégtől és az uszadéktól a tiszaeszlári szivattyútelepet

Tiszaeszlár - A Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet fogvatartottjai önkéntes felajánlás alapján, jóvátételi tevékenység keretében takarították meg a jégtől és az uszadéktól a tiszaeszlári szivattyútelepet szerdán - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az MTI-vel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában