Helyi közélet

2017.03.24. 18:22

Sztárok, látvány, kikapcsolódás

Nyíregyháza - Fantasztikus hanggal, kiváló színészi képességekkel megáldott személyiségek a színpadon.

Nyíregyháza - Fantasztikus hanggal, kiváló színészi képességekkel megáldott személyiségek a színpadon.

Ismerős dallamok, magával ragadó fényorgia, kiváló énekesek! Igazi zenei csemege mindazoknak, akik szeretik a musicalt. Akik a színházban a kikapcsolódást, a szórakozást, a látványt keresik. És a sztárokat! Merthogy Nyíregyháza szülöttén, a városba mindig szívesen visszatérő Mészáros Árpád Zsolton kívül olyan művészek léptek fel a SingSingSing MÁZS-képp című produkcióban, mint Vastag Csaba, Buch Tibor és Füredi Nikolett. Mellettük ott voltak a „mieink”: Horváth Margit, Nyomtató Enikő, Gulácsi Tamás, Horváth Sebestyén Sándor. No és a tánckar!

A Szakál Attila rendezte kétrészes, dinamikus előadás, amely vasárnap két alkalommal is látható, a világ legismertebb musicaljeiből nyújtott válogatást: az Elisabeth, A párizsi Notre-Dame, a Moulin Rouge, a Szép nyári nap, a Romeó és Júlia dallamai, duettjei és szólói megdobogtatták az érző szíveket.

Valamennyi fellépő fantasztikus hanggal s kiváló színészi képességekkel megáldott személyiség: Mészáros Árpád Zsolt lírai és drámai dalai, Vastag Csaba energiája, Buch Tibor színes egyénisége, Füredi Nikolett hatalmas hangterjedelme, Horváth Margit erős szopránja, Nyomtató Enikő lendületes alakítása, Gulácsi Tamás humora, Horváth Sebestyén Sándor energikus alakformálása nagy élményt jelentett a publikum számára.

Igényes előadás

A SingSingSing remekül példázta azt a tapasztalatot, hogy ez a műfaj képes megszólítani (és meghatni) a legkülönbözőbb korosztályokat is, amennyiben művészileg kidolgozott, igényes előadásban látható. Nyíregyházán így volt. Amikor a fináléban felhangzott „Lehetsz király…” kezdetű részlet a Romeo és Júliából, a néző legszívesebben együtt énekelte volna az előadókkal: „Élj, ahogy jólesik, az sem baj, ha meg is lesik! / Tedd azt, ami élvezet, bizsergesd a tested-lelked…”

- Karádi Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában