Helyi közélet

2017.04.07. 11:22

Mándoki házat rámoltak ki a 17 éves fiúk

Mándok - Az eljárás adatai szerint a fiatalok további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsíthatók.

Mándok - Az eljárás adatai szerint a fiatalok további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsíthatók.

A Záhonyi Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két 17 éves mándoki lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a fiúk 2017. április 4-én betörtek egy mándoki lakóházba, ahonnan különböző használati tárgyakat, köztük televíziót, lábbeliket, ruhaneműket, szőnyegeket és egy csillárt tulajdonítottak el. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tetteseket rövid időn belül azonosították. Elfogásukkor a bűncselekményekből származó tárgyak nagy részét megtalálták és lefoglalták. A rendőrkapitányságra előállították fiatalokat gyanúsítottként hallgatták ki, akik beismerő vallomást tettek. Az eljárás során kiderült, hogy a gyanúsítottak további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsíthatók, ezért bűnügyi őrizetbe vették őket.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában