Helyi közélet

2017.04.10. 07:45

Mosógép lángolt Rakamazon - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. április 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. április 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

A lerakódott égéstermék gyulladt be egy családi ház vegyes tüzelésű kéményében vasárnap délelőtt Gacsályon, a Petőfi utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Száz négyzetméteren, foltokban égett a száraz aljnövényzet vasárnap délután Gemzsén, a Táncsics Mihály utca mögötti területen. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Kisvárda külterületén öt hektáron kapott lángra a fiatal akácos aljnövényzete vasárnap délután, a város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral, puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy rakamazi családi ház konyhájában lévő mosógép vasárnap este a Bocskai úton. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, valamint a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában