Helyi közélet

2017.04.12. 15:50

Nem áprilisi tréfa

Nyíregyháza - Ütős zenei előadások színesítik a „véresen komoly”, vasárnapi életmentő akciót.

Nyíregyháza - Ütős zenei előadások színesítik a „véresen komoly”, vasárnapi életmentő akciót.

Tizenkettedik alkalommal szervez motorosvéradást április 23-án a Sóstói Múzeumfaluban Szász Károly, az Óriáskerék Motoros Egyesület elnöke. Bár a rendezvény elsődleges célja ezúttal is az önzetlen segítségnyújtás, számos kulturális program színesíti majd a „véresen komoly” akciót.

Karjukat nyújtják másokért

– Magyarországon egyre kevesebben adnak vért, pedig nagy szükség lenne rá, ráadásul a saját vérrendszerünk is felfrissül, ha így cselekszünk. Egyetlen véradással akár három emberen is segíthetünk! – mutatott rá a szervező, majd ismertette a programtervet: vasárnap 8.45-kor a Kossuth térről indulnak a motorosok a múzeumfaluba, a regisztrációt a Safety Hungary és a megyei közlekedési bizottság előadása, motorkerékpár- és kisgépkiállítás, egészségügyi állapotfelmérés, véradás és ebéd követi.

Jó ebédhez szól a rock

A nap folyamán színpadra lép a Pán Péter, az Old Rock, jó ebédhez szól a Cool Rock Band, majd a Rock Planet csap a húrokba, mielőtt újra felbőgnek a motorok.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában