Helyi közélet

2017.10.04. 14:32

A törvényszék és a NAV vezetői tanácskoztak

Nyíregyháza - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal megyei igazgatósága és a Nyíregyházi Törvényszék vezetői tanácskoztak a napokban.

Nyíregyháza - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal megyei igazgatósága és a Nyíregyházi Törvényszék vezetői tanácskoztak a napokban. A két szervezet képviselői az együttműködés módjáról és annak gördülékenyebbé tételéről folytattak eszmecserét. Dr. Biri Erika, a NAV megyei igazgatóságának osztályvezetője elmondta: az egységes iratkezelés megteremtése érdekében intézkednek, hogy a papíralapon indult eljárások esetében is lehetővé váljon az elektronikus iratkezelés. A kényszertörlés és felszámolás problematikájáról dr. Szűcsné dr. Vida Ágnes beszélt, dr. Herczku Zsolt a hivatali kapuk működtetéséről tájékoztatta a jelenlévőket. A revizori jelentésekkel kapcsolatban dr. Gunyecz Zoltán fejtette ki álláspontját, dr. Török Árpád pedig arról beszélt: jövőre a NAV központi bűnjelkezelő szervvé válik, az átállással kapcsolatos teendőkről időben tájékoztatják majd a törvényszéket. Összességében a résztvevők kiválónak értékelték a két szervezet kapcsolatát – tájékoztatta portálunkat dr. Toma Attila sajtószóvivő.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában