Helyi közélet

2017.10.31. 08:14

Küldjön hírt! - Népművészeti Fesztivál Kisvárdán

Kisvárda - NEMZETKÖZI NÉPMŰVÉSZETI FESZTIVÁLT tartanak 2017. november 10-én, 17. órától, a kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza előtti téren. Jönnek amatőr művészeti csoportok: Romániából, Ukrajnából, Szlovákiából és természetesen Magyarországról is.

Kisvárda - NEMZETKÖZI NÉPMŰVÉSZETI FESZTIVÁLT tartanak 2017. november 10-én, 17. órától, a kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza előtti téren. Jönnek amatőr művészeti csoportok: Romániából, Ukrajnából, Szlovákiából és természetesen Magyarországról is. A fellépő tánccsoportok, népdalkörök, népzenei együttesek felelevenítik a Márton napi néphagyományok körül kialakult kulturális örökségeinket, népi hagyományainkat. Lesz sütés-főzés. Libahúsból készített népi ételeket és az idei új borokat is megkóstolhatják a vendégek. A gyerekeknek népi játékokat tanítanak. Ugrálóvárat, arcfestést, libasimogatást és egyéb játéklehetőségeket kínálnak a rendezők. A felnőtteknek táncházat, evést-ivást, jó szórakozást biztosítanak. A program meghirdetői és rendezői: a Van Esély Közhasznú Egyesület, a Várszínház és Művészetek Háza, a Kisvárdai Önkormányzat. A rendezvényt támogatják: a Nemzeti Kulturális Alap és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő. Mindenkit szeretettel várunk a szórakoztató programra és nem mindennapi eseményre.

- Pribula László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában