Helyi közélet

2017.10.29. 11:02

Több embertől is lopott egy nő a nyíregyházi piacon - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat büntetőeljárást egy 48 éves román állampolgár ellen. A megalapozott gyanú szerint a nő 2017. október 28-án Nyíregyházán, a Tokaji úti piacon vásárlás közben ellopta egy nő vállán lévő táskájából a pénztárcáját. Rövid időn belül kihasználva, hogy egy másik vásárló éppen ruhákat nézegetett, eltulajdonította az árusító hely asztalára letett táskáját a benne lévő értékekkel együtt. A nőt cselekménye közben tetten érték és elfogták a Nyíregyházi Rendőrkapitányság közbiztonságot megerősítő jelleggel jelen lévő nyomozói. Ruházatának átvizsgálása során az eltulajdonított értékek hiánytalanul előkerültek. A rendőrkapitányságra előállított nőt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. október 28-án a megyeszékhelyen elfogtak egy 18 éves nyíregyházi férfit, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki körözést. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában