Helyi közélet

2018.06.05. 09:14

Prostit csíptek Nyíregyházán - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2018. június 4-én egy 32 éves szlovák állampolgár. Adatai ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy ellene a Balassagyarmati Törvényszék költségvetési csalás miatt, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság pedig sikkasztás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 25 éves nyírteleki lakos ellen. A rendőrök a nőt 2018. június 4-én Nyíregyházán tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2018. június 4-én Kótajban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, ezért további mintavétel céljából előállították a rendőrőrsre. Az intézkedés során kiderült az is, hogy a 43 éves kemecsei férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési őrizetbe vették. A Nyíregyházi Rendőrkapitányságon a sofőr ellen ittas járművezetés gyanúja miatt külön büntetőeljárást indítottak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában