Helyi közélet

2018.10.18. 07:46

Melléképület lángolt Vásárosnaményban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 17-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 17-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Tuzséron 200 négyzetméteren égett alacsony vegetációjú száraz fű, gaz szerda délután. A tüzet a záhonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eloltották.

Vásárosnaményban melléképület tüzéhez riasztották a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltókat. A teljes terjedelmében lángoló épületet két gyorssugárral oltották el a beavatkozók.

Szivárgott a földgáz Nyíregyházán, a Tünde utcán egy, a földben lévő, 200 mm átmérőjű földgázvezetékből. Az esethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik 100 méter sugarú körben a területet lezárták és biztosították a helyszínt. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozás lépett érvénybe, a közelben lévő gyár épületét 52 fő hagyta el. A helyszínre riasztották a Katasztrófavédelmi Mobil Labort is, akik több ponton méréseket végeztek, azonban egészségre káros koncentrációt nem mértek. A gázszolgáltató az érintett gázvezetéken a szivárgást megszüntette és megkezdte a helyreállítást. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában