Helyi közélet

2018.10.26. 13:30

Nagy örömmel fogadták a Sakál Vokált

Nyíregyháza - Veterán rendőrök és közalkalmazottak találkoztak Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Veterán rendőrök és közalkalmazottak találkoztak Nyíregyházán.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyugdíjasai találkoztak 2018. október 25-én, Nyíregyházán. A rendezvényen 150 veterán rendőr és közalkalmazott vett részt. A megjelenteket Farkas József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, valamint dr. Illés László r. alezredes, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte.

A vezetők beszédeikben ismertették azokat a változásokat, amelyek az elmúlt időszakban az irányításuk alatt álló szervezetek életében bekövetkeztek. A köszöntőbeszédek után a Nyírbátor Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület tagjaiból álló „Sakál Vokál” elnevezésű formáció, énekkar adott színvonalas műsort, amit nagy örömmel fogadtak és hallgattak a résztvevők. A közös vacsora elfogyasztását követően kötetlen beszélgetéssel zárult a találkozó. A nyugdíjas kollégák örömmel idézték fel szakmai múltjukat, a fegyveres testületnél átélt kalandos élményeiket, szolgálati emlékeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában