Helyi közélet

2018.10.03. 10:45

Videó: Nyíregyházán árulta az újfajta drogot

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága, a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztálya és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták B. János 59 éves nyíregyházi lakost 2018. október 1-jén.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága, a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztálya és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták B. János 59 éves nyíregyházi lakost 2018. október 1-jén. A férfit nyíregyházi lakóhelyén fogták el a rendőrök, ahol a nyomozás adatai szerint árusította a bódítószert. A büntetőeljárás alatt a rendőrök több fogyasztót is kihallgattak, akik B. Jánostól vásárolták a tiltott szert. A gyanúsított otthonában megtartott házkutatás alatt a nyomozók 17 alufólia pakett, 10,6 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak és foglaltak le. A rendőrök B. Jánost előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészség felé letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy a most lefoglalt és a hasonló ismeretlen eredetű és összetételű szerek rendkívül ártalmasak lehetnek az egészségre, az emberi szervezet működését negatívan befolyásolhatják. A fogyasztók gyakran kerülnek azonnali egészségügyi, illetve kórházi ellátást igénylő állapotba a bódítószer elfogyasztását követően.

Arra kérjük Önöket, hogy ne vásároljanak, és ne fogyasszanak ilyen szereket! Ártalmas élettani hatásaikon túl az új pszichoaktív anyagok árusítását és birtoklását is törvényi rendelkezés tiltja és büntetni rendeli!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában