Helyi közélet

2019.02.13. 09:03

Több helyen fák dőltek az útra - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Melléképületben tárolt tárgyak égtek kedd kora délután Mátészalkán a Budai Nagy Antal utcában. A tűz oltását a mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos megkezdte, valamint az épületet is áramtalanította. A tüzet a beavatkozók egy vízsugárral oltották el.

Kisvárdán egy családi ház kéményében égett a lerakódott korom. A kisvárdai hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket a kéményből kéziszerszámokkal eltávolították. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Baktalórántházán a Vasút utca végén ötszáz négyzetméteren égett az avar kedden. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és egy gyorssugár segítségével avatkoztak be és oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Nyírbátor és Nyírvasvári között, valamint a 41-es számú főúton Nyírmadánál az úttestre dőlt fa eltávolításánál avatkoztak be a nyírbátori és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével.

Villanyoszlopnak ütközött egy jármű Vásárosnamény és Ilk között a 4108-as számú úton kedden kora délután. Az ütközés következtében a villanyoszlop kitört. A járműben egy ember utazott, aki sérülést nem szenvedett. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el. A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés idejére félpályás útzár volt érvényben.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


[related-post post_id="4140074"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában