Szövetségben Nyíregyházáért

2019.08.01. 10:45

Megalkották a problématérképet

„Egy felelős városvezetésnek a mindenre kiterjedő választási programján túl, közép- és hosszútávú célokkal kell rendelkeznie.”

– Szövetségünk egysége, és jelöltjeinek alkalmassága lehet a záloga Nyíregyháza nyugodt és békés jövőjének, amire a nyíregyháziak vágynak – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Jeszenszki András. A szövetség polgármesterjelöltje hozzátette: fontos, hogy minden fejlesztési tervet a jövőben a lakossággal, a szakbizottságokkal, képviselőkkel előzetesen egyeztessenek, hiszen számukra Nyíregyháza, és a városlakók elégedettsége az első. Babosi György, a 2. számú választókerület képviselőjelöltje kifejtette: a Jósavárosban élőkkel közösen megalkották a problématérképet, s az alapján nagyon fontos, hogy lakótelep lakónegyeddé váljon a zöldfelületek megőrzésével, bővítésével. A panelházak külső szigetelése és a nyílászárók cseréje elsőbbséget kell hogy élvezzen, a közbiztonság szempontjából is lényeges a közvilágítás korszerűsítése, a parkolási gondok enyhítése, s itt lesz az önkormányzati rendészet egyik kirendeltsége – sorolta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában