Szövetségben Nyíregyházáért

2019.08.26. 14:28

Szövetségben Nyíregyházáért-sajtótájékoztató: Az állatparkra lehet építeni

– A hiteles önkormányzati képviselőjelöltjeink személye lehet a záloga a választási győzelmünknek – mondta Jeszenszki András, a Szövetségben Nyíregyházáért polgármesterjelöltje, aki bemutatta a 6-os számú választókerület önkormányzati képviselő-jelöltjeként induló Gyarmati Mihályt.

– Közel 30 éve élek életvitelszerűen Sóstón, találkozom a választópolgárokkal, akikkel összeállítottunk egy problématérképet. Már voltam Sóstógyógyfürdő és Sóstóhegy képviselője 2002-2006-ig, abban az időben sok mindent megoldottunk. A Sóstó zászlóshajója az állatpark , ami szépen fejlődik, erre lehet építeni a jövőben. Tudom, hogy az emblematikus épület, a Krúdy Vigadó magánkézben van, de lenne igény a megnyitására. Elszomorító állapotban van az egykori KISZ-tábor, rendbe kellene tenni. Sóstóhegyen megoldandó a csapadék-elvezetés problémája, és a felső tagozatot újraindítanánk az iskolában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában