Szövetségben Nyíregyházáért

2019.08.28. 11:39

Szövetségben Nyíregyházáért-sajtótájékoztató: Szoros kapcsolat a bokortanyákon élőkkel

Mi megteremtettük azt a politikai egységet, amire a nyíregyháziak vágytak. Eltökéltek vagyunk abban, hogy minden, a várost érintő fejlesztési tervet előzetesen egyeztessünk a lakossággal, az önkormányzati képviselőkkel és a szakbizottságokkal, mert számunkra a megyeszékhelyen élők elégedettsége, Nyíregyháza fejlődése a legfontosabb – mondta el szerdai sajtótájékoztatóján Jeszenszki András, a Szövetségben Nyíregyházáért polgármesterjelöltje.

Gyebrószki János, a 13. számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje kifejtette: a bokortanyákon élők érdekében több problémára is szeretnének megoldást találni. – Az esőzések után nagyon sok helyen megáll a víz az utakon. Az árokásás nem hosszú távú megoldás, a csapadékvízelvezető-rendszer kiépítése viszont az volna. Szükség lenne ezeknek a földutaknak a folyamatosan karbantartására is. Szeretnék továbbra is szoros kapcsolatot ápolni a bokortanyákon élőkkel, valamint a civil szervezetekkel. Fontos, hogy a településrész lakói tudják, nem csak papíron van önkormányzati képviselőjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában