Szövetségben Nyíregyházáért

2019.09.03. 14:49

Biztonságos csomópont, újra gondolt tömegközlekedés

Az egész várost érintő fejlesztési célokról beszélt Jeszenszki András, a Szövetségben Nyíregyházáért polgármesterjelöltje a keddi sajtótájékoztatóján.

Kiemelte: növelni kell az idősotthonokban a férőhelyek számát, javítani a városban az oktatás feltételeit. – Átlátható, a teljesítményt elismerő és a valódi versenyt érvényesítő közbeszerzési rendszert alakítsanak ki a lokálpatriotizmus jegyében – mondta. Hajdu Nándor az 1. számú választókerület képviselőjelöltje kiemelt feladatnak nevezte körzetében egy biztonságos csomópont kialakítását a Sóstói út és Krúdy Gyula utca kereszteződésében, a csapadékvíz-elvezetési problémák megoldását a Kossuth, Hunyadi és Szegfű utcákon. – Újra kell gondolni a tömegközlekedést, be kell csatlakoztatni a Bujtost is a buszhálózatba. A kerület egészében szorgalmazni fogom a játszóterek körbekerítését, térfigyelőkamerás felügyeletét, s nem maradhat el a közvilágítás korszerűsítése sem – sorolta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában