Szövetségben Nyíregyházáért

2019.09.24. 16:08

Dr. Pápai László: Ki kell aknázni az alternatív energiaforrásokat.

– Valós és megvalósítható programokat ajánlunk Nyíregyháza választópolgárainak – jelentette ki Jeszenszki András az ellenzéki összefogás nyíregyházi polgármester-jelöltje a szövetség javaslatait bemutató sajtótájékoztatón.

Kedden dr. Pápai László képviselőjelölt mondta el, hogy saját szakterületein (környezetvédelem, lakásgazdálkodás és lakhatás) milyen elképzeléseik lennének, ha bizalmat kapnának a választásokon. Elmondta, sokkal jobban ki kellene aknázni az alternatív energiaforrásokat, helyi szinten is. – A városban nem csak a közintézmények, hanem a lakosság elektromos energiafelhasználását is csökkenteni lehetne napelemparkok telepítésével, valamint folytatni kellene a panelprogramot, hiszen az elmúlt években mindinkább a középületek pályázhattak erre a célra, társasházak, magán lakóingatlanok alig – mondta a képviselőjelölt. A lakhatásmobilitást pedig a bérlakásállomány növelésével és a Fecskeház programmal kellene segíteni Nyíregyházán – hangzott el a sajtótájékoztatón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában