verébavató

2019.11.13. 07:58

Tizennégy csapat verseng a verébavatón

A nyíregyházi középiskolák negyedszer mérik össze erejüket a városi verébavatón.

Fotó: Sipeki Péter

– Fontos tudatosítani a középiskolásokban, hogy érdemes hallatni a hangjukat és elmondani a véleményüket, emellett szeretnénk a nyíregyházi diákságot mozgósítani, aktivizálni, valamint szorosabbra fűzni az intézmények közötti kapcsolatot – mondták el a diákpolgármesteri iroda képviselői azon a keddi sajtótájékoztatón, amelyet a november 15-ei városi verébavató kapcsán tartottak.

– A Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda a Mustárházzal karöltve immár negyedik alkalommal rendezi meg a veréb­avatót, amely a két hónappal ezelőtt megválasztott képviselők első nagy megmérettetése lesz – mondta dr. Ulrich Attila alpolgármester, aki az elkövetkezendő két évre sok sikert kívánt és konstruktív együttműködést ígért a fiataloknak.

A szurkolókat is várják

Ecsedi Noémi diákpolgármester, valamint a két diák-alpolgármester, Kozák Mariann és Szikszay Ákos elmondták: pénteken délután a Váci Mihály Kulturális Központban tizennégy középiskola csapata méri össze erejét, tudását, kreativitását, ami azt jelenti, hogy közel kétszáz diák verseng majd a színházterem színpadán.

A szervezők nemcsak a fiatalokat, de a szurkolókat – osztálytársakat, pedagógusokat, családtagokat, ismerősöket – is várják a négy órakor kezdődő eseményre, hogy a lehető legjobb legyen a hangulat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában