Mátészalka

2020.07.06. 07:41

Megtépázta a vihar a kenneleket a menhelyen

A megrongálódott kennelek sürgős javításra szorulnak, nagy szükség van az állatbarátok támogatására.

Közösségi oldalán kér segítséget az Összefogás az Állatokért Alapítvány. A mostani viharok többek között egy olyan kennelsort is megrongáltak, amely már lassan tíz éve minden időjárási körülményben állta a sarat – most azonban nem bírta tovább. A renoválás sürgős és kikerülhetetlen feladat, hiszen a menhely rengeteg állatnak viseli gondját.

Kell a segítség

– Nem látjuk az utat, ha folyamatosan ilyen nehézségek jönnek, nincs esélyünk tartalékot képezni, de még túlélni sem. Jelen pillanatban a működésünk is kétséges helyzetbe került. Legjobb tudásunkkal és hatalmas szeretettel végezzük ezt a munkát, de úgy érezzük, ez most kevés.

A károk helyreállításához, a tartozások rendezéséhez egyszerűen kevesek vagyunk. Nem érjük, hogy miért tesz próbára bennünket az élet, elég nehéz az állatvédők munkája a hétköznapokban is – olvasható a menhely közleményében.

A mátészalkai Összefogás az Állatokért Alapítvány önkéntes munkatársai nap mint nap mentenek elhagyott, balesetet szenvedett vagy megkínzott házi kedvenceket.

Az állatok ellátása már önmagában nagy költségekkel jár, a mostani károk helyreállításáról nem is beszélve. Aki szeretné támogatni a menhely munkáját, a szervezet közösségi oldalán közzétett felhívásban olvashatja, hogyan tud adományozni az alapítványnak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában