Nyíregyházi Egyetem

2020.08.06. 15:58

Hagyományos tanévkezdet

A jelenlegi tervek szerint az egyetemen az eddig megszokott formában indítják el a következő tanévet.

Vassné dr. Figula Erika

Fotó: Nyíregyházi Egyetem

– Az intézmény vezetése, figyelemmel kísérve a járványhelyzet aktuális állapotát, a jelenlegi információk alapján úgy tervezi, hogy a szokásos formában indul el szeptemberben a 2020/2021-es tanév – tájékoztatta lapunkat Vassné dr. habil. Figula Erika, a Nyíregyházi Egyetem rektora. Megtudtuk: készülnek a gólyatáborra, ahová várják az új hallgatók jelentkezését, illetve az ünnepi tanévnyitó és az elhalasztott diplomaosztó ünnepség szervezési munkálatai is javában folynak.

Levél a beiratkozásról

Vassné dr. Figula Erika | Fotó: Nyíregyházi Egyetem

A most záróvizsgázott hallgatók diplomaosztóját a vírushelyzet miatt június végén nem tartották meg: a tervek szerint az oklevél­átadó ünnepi szenátusi ülésre szeptember 19-én kerül sor, míg a tanévnyitót a szokásos formában a B épület Kodály termében tartják szeptember 5-én, szombaton.

A most felvett hallgatók számára szervezett augusztusi gólyatáborról a Hallgatói Önkormányzati Testület, illetve az intézmény a napokban tájékoztató levelet küld, egyúttal informálja az új hallgatókat a beiratkozás és a tantárgyfelvétel pontos rendjéről is – mondta az intézmény rektora, és hozzátette: az aktuális járványügyi helyzettől függően a tanév indításával kapcsolatos tervek, időpontok változhatnak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában