Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.03.31. 19:04

Díjazták a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház dolgozóit

Az intézmény három dolgozója kapott díjat a COVID-járvány alatt eddig végzett áldozatos munkájáért.

Fotó: Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

A Duna Bonum Alapítvány összesen 100 millió forintot ajánlott fel azoknak a kórházi dolgozóknak, akik a Magyar Kórházszövetség tagkórházaiban a COVID-ellátásban vesznek részt.

A „Fogjunk össze az egészségügyben dolgozókért és családjaikért” kezdeményezés keretében tett felajánlás célja az volt, hogy megköszönje azt a többletmunkát, amit a koronavírus-járvány a kórházi dolgozókra plusz teherként rótt, és amelyet immár több mint egy éve magas szakmai színvonalon és nagy odaadással végeznek.

Bárki szavazhatott, kik legyenek azok a kórházi dolgozók, akik részesülnek az elismerésből.

A beküldött szavazatok alapján az intézmény szakdolgozói közül Gyüre Anikó és Gregor Edit, nem betegágy melletti dolgozó kategóriában pedig Rédei Gabriella részesült elismerésben.

Gyüre Anikó és Gregor Edit jelenleg a Jósa András Oktatókórház Covid Intenzív Részlegén teljesít szolgálatot, Rédei Gabriella pedig, a Gazdasági Igazgatóság személyi asszisztenseként, többek között az intézmények közötti adatszolgáltatásban lát el nélkülözhetetlenül fontos feladatokat – olvasható a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház közösségi oldalán.

Forrás: facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában