Férfiak fókuszban

2021.04.21. 16:13

Pontos és rugalmas fuvarozást kínálunk

Gégény Tamás 23 évvel ezelőtt a megbízhatóságra, a pontosságra és a szakértelemre építette vállalkozását, így nem véletlen, hogy mára megyénk egyik piacvezető belföldi fuvarozója lett a Gégény Trans.

 

A Kelet-Magyarország folyamatosan tárja az olvasói, hírportálján, a Szabolcs Online oldalain keresztül pedig az egész ország s világ elé Szabolcs-Szatmár-Bereg mindennapjait, az itt élők szívós, kitartó munkáját. Mindig nagy örömmel számolunk be azokról az eredményekről, teljesítményekről, amelyekben az egyén sikere a közösséget is erősíti, és öregbíti szűkebb hazánk hírnevét. Ezt tükrözi a legutóbbi magazinunk is, amely „Férfiak fókuszban” címmel jelent meg. Megyénkben élő, vagy itt született és eltéphetetlen gyökerekkel ide, hozzánk kötődő férfiak pillantottak vissza pályafutásuk eddigi főbb mozzanataira. Közösen értékeltük az elmúlt időszak nagy kihívásait, és kerestük együtt a siker receptjét, ami másoknak is követhető példával szolgálhat a problémák megoldásához. Az ugyanis egyértelműen kitűnik: sikeres emberek portréi köszönnek vissza az írásokból. Győződjön meg erről Ön is!

– Saját flottámban jelenleg több mint 30, műszakilag kifogástalan állapotú kamionnal nyújtunk színvonalas, költséghatékony, minőségi szállítmányozói és fuvarozói megoldásokat. Mindig a megrendelői igények kiszolgálásra törekszünk, így nálunk alap, hogy a ránk bízott áru időben, a megfelelő minőségben és mennyiségben érkezzen meg rendeltetési helyére. Úgy vélem, a rugalmasságunk jelenti a versenyelőnyünket a nagy cégekkel szemben, illetve a költséghatékony működésünk, hiszen saját magunk végzünk számos olyan munkafolyamatot, amelyek a nagy cégeknél egy egész részleget igényelnek.

– Fő tevékenységünk a műtrágya, és mezőgazdasági felhasználású anyagok fuvarozása, de természetesen szezonon kívül egyéb más fuvarokat is vállalunk. Veszélyesáru-szállítási biztonsági tanácsadónk koordinálja a veszélyes áruk (ADR) fuvarozását – ehhez rendelkezünk minden szükséges engedéllyel. Gépkocsivezetőinket folyamatosan képezzük egyrészt a szinten tartás, másrészt az állandóan változó szabályok miatt. Azt vallom, hogy egy vállalkozásnak több lábon kell állnia a hosszú távú fenntarthatóság érdekében, így a nyíregyházi központból irányított fuvarozás mellett műtrágya-értékesítéssel és -raktározással is foglalkozunk, amit gávavencsellői telephelyünkön végzünk. Mára a mezőgazdaság mellett az építőipar területéről is kapunk jelentős megbízásokat, de igyekszünk nyitni további iparágak felé is.

– Nagy gondot fordítunk a percre pontos nyomon követhetőségre, melyet a járművekben lévő online GPS-rendszer biztosít, ezáltal a gyors információáramlásra, valamint a hibátlan műszaki állapotra – ebben a Scania márkaszerviz a partnerünk –, illetve a tisztaságra. Arra törekszünk, hogy megrendelőink igényeit, elvárásait mindig maximálisan kielégítsük. Továbbra is a kisebb kockázat, kisebb haszon elvét követem, hiszen még az elkövetkező években is belföldi fuvarozó szeretnék lenni.

Gégény Tamás saját vállalkozása mellett érdekvédelmi feladatokat is vállal a fuvarozói szakma érdekében: tagja a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete Árufuvarozási Tanácsának, ezen belül a belföldes munkacsoportot vezeti. A munka mellett szívesen ultizik és teniszezik szabadidejében, hogy frissen tartsa a testét és az elméjét.

– A Magyar Ultiszövetség alelnökeként szeretném népszerűsíteni a versenyultit, mint sportot a fiatalok körében. Aktívan részt veszek az Országos Ultiszövetség versenyein, legutóbb országos negyedik lettem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában