sztráda

2021.10.26. 09:09

Lezárások az M3-ason – erre figyeljen ha arra jár!

Szalagkorlát javítást végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán 2021. október 26-án, kedden 9 és 11 óra között a Hatvani és a Bagi csomópont lehajtó ágán. A munkavégzés ideje alatt a csomóponti lehajtókat lezárják, azokon keresztül nem lehet majd lehajtani az autópályáról. A lezárás nem érinti az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát.

Forrás: mti

Keddtől csütörtökig a 39-es és 54-es kilométerszelvények között további helyszíneken is zajlik majd szalagkorlát javítás az autópálya mindkét oldalán. Továbbá október 26-27. között, kedden és szerdán a Budapest felé vezető oldalon a 35-ös és 37-es kilométerszelvények között kátyúzást, a Vásárosnamény felé vezető oldalon az 52-es és 68-as szelvények között burkolatjel festést is végeznek a szakemberek. Ezen munkavégzések ideje alatt, 8 és 16 óra között, a forgalom az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek.

Az munkálatokkal érintett szakaszokon hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők. A torlódások hosszának minimalizálása érdekében a szakemberek arra kérik a közlekedőket, hogy kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. Továbbá ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – közölte a Magyar Közút.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában