Penészlek

2021.12.23. 11:12

Kicsit megállnak ünnepelni

Jövőre töretlen lendülettel folytatják tovább a munkát.

KM

Hajdu Henrietta

Fotó: Jernei Gábor

Az Encsencs-Penészlek-Nyírvasvári Általános Iskola mozgalmas évet tudhat maga mögött, hiszen számtalan rendezvényt tartottak a három tagintézményben. Sikerekben is bővelkedtek, hiszen a diákok sok pályázaton vettek részt, zömmel sikerrel. 

 

A legszebb ünnep 

 

– Most egy kicsit megállunk még akkor is, ha csak egy esztendőt zárunk, nem a tanévet – mondta lapunknak Hajdu Henrietta, az intézmény vezetője. 

– A gyerekeknek a karácsony a legszebb ünnep, mert együtt lehet a család, talán béke van, és az ajándékok minden korábbi szülői szidásért kárpótolnak. Az iskolánkban is ez a legfontosabb, mert a téli szünet beköszöntét jelzi, a tanulásmentes napokat, a gyorsan elröppenő szünidei heteket ígéri. Ez az ünnep a jókívánságoké. Az utcán az ismerősök „Boldog karácsonyt!” kívánva köszöntik egymást, vásárlás után még rá is mosolygunk az eladóra ezekkel a szavakkal, képeslapok és üzenetek sokasága repül a levegőben. Mit is kívánhatnék én az Encsencs-Penészlek-Nyírvasvári Általános Iskola kis- és nagydiákjainak, a kedves szülőknek, kollégáimnak és természetesen a Mátészalkai Tankerületi Központ dolgozóinak ezen a karácsonyon, mint töretlen kitartást a hétköznapi munkában, ehhez elszántságot, lendületet és jó kedvet, majd az elért sikerek feletti elégedettséget, de nem megelégedést. Az új esztendőben az eddigi lendülettel folytatjuk tovább együtt a munkát a gyerekeinkért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában