Nyíregyháza

2021.12.27. 07:55

Találja meg új kedvencét!

Három újabb kutyának szeretnénk szerető családot találni.

KM

 Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy négylábú társra, akkor bátran válasszon az otthontalan állatok közül! A NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen. 
 


Gazdára várva 

 


Molly egy körülbelül hároméves, kis termetű, keverék, ivartalanított szuka kutya. Egy igazán életvidám, barátságos, eleven kutyus. Nagyon játékos, akrobatikus mutatványaival könnyen elvarázsolja a környezetét. Bújós, szeretetéhes eb, amely szereti felfedezni maga körül a világot és imádja az emberek társaságát. Idegenekkel is azonnal összebarátkozik, fajtársaival szívesen ismerkedik és a macskákkal sem ellenséges. Pórázon szépen tipeg, út közben sokat szimatolgat választott társa mellett. 

Molly
Forrás: NyírVV


Néró egy körülbelül négyéves, közepes termetű, keverék, ivartalanított kan kutya. Eleven, nagy mozgásigényű, igazi felfedező alkat. Mindene a szabadság, a szaladgálás, környezete minden apró szegletének felkutatása. Tujafás díszkertbe nem ajánlják az állategészségügyi telep munkatársai, ugyanis Néró mániákusan „jelölő” típus. Embercentrikus, könnyen ismerkedő eb. Fajtársaival barátságos, macskákkal közömbösen viselkedik. Pórázon viszonylag szépen sétál. 

Néró
Forrás: NyírVV


Tüsi egy hat-hét év körüli, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Békés, nyugodt természetű, jóindulatú négylábú. Bár már benne van a korban, kellő ösztönzéssel még mindig kapható egy kis játékra. Óvatos, finom mozdulatokkal közlekedik, illetve nagyon örül az ember társaságának: szeret bújni, „bociszemekkel” kéri mindenkitől a simogatást. Idegenekkel eleinte egy kicsit félénk, de hamar feloldódik és szívesen barátkozik. Más kutyákkal és macskákkal is kompatibilis. Pórázon viszonylag szépen sétál.

Tüsi
Forrás: NyírVV

 

Borítókép: Molly, Néró és Tüsi várja a gazdijelöltek jelentkezését | Fotók: NyírVV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában