Nyíregyháza

2021.12.11. 10:31

Többletmunka mellett vettek részt a képzésen

A Miniszterelnökség és a Veszprém Megyei Kormányhivatal szervezte meg azt a nagyszabású képzési programot, melynek keretében a Kormányablakokban dolgozó ügyintézők szerezhettek naprakész tudást szakmaterületükről – a képzéseken országosan több mint 1200-an vettek részt.

Km

Román István adta át a bizonyítványokat | Fotó: Kormányhivatal

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal 54 ügyintézője tett sikeres vizsgát, a tanúsítványokat Román István kormánymegbízottól vehették át. Román István kiemelte: köszönet illeti a képzésben résztvevőket, hiszen a Kormányablakokban dolgozó munkatársak a vírushelyzet idején is helytálltak és mindvégig biztosították az ügyfelek számára a zavartalan ügyintézést. 

– E többletmunka mellett is vállalták, hogy részt vesznek a képzésen, ez pedig azt bizonyítja, hogy elkötelezettek hivatásuk iránt és mindent megtesznek annak érdekében, hogy munkájukat magas színvonalon végezzék – tette hozzá. 

Azoknak, akik munkahelyi elfoglaltságuk miatt személyesen nem tudtak jelen lenni a bizonyítványátadó ünnepségen, a járási hivatalvezetők adják át a tanúsítványukat egy-egy házi ünnepség keretében. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában