Nyíregyháza

2022.01.14. 08:03

Diákújság is készült

KM

 A diákok mindennapi életét, a vidám és tartalmas közösségi programokat mutatja be a Leodiák, ami a Leonardo Média Akadémia Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola újságja. A december végén megjelent első számban az érdeklődők az oktatási intézmény tanulóinak tollából olvashatnak az őszi erdélyi varázslatos kirándulás élményeiről, valamint a verébavatóról és a végzős diákok nagy eseményéről, a szalagtűzésről. A diákok lapja bemutatja a tantestület szeptemberben érkezett új tagjait is. 



Táncház és tehetségkutatás 

 


Mozgalmasan teltek az őszi hónapok az oktatási intézményben, a Leodiák beszámol többek között a Nyíregyháza tisztaságáért végzett akcióról, valamint arról a táncházról, amit a Zeneoktatásért Közhasznú Alapítvány szervezett a Csoóri Sándor Program keretében a Nyír-Népzenetanoda tanárainak közreműködésével. 


A diáklap felidézi továbbá az iskolai tehetségkutató versenyt, amelyből hagyományt szeretnének teremteni. A Leodiák cikkeit versek és elbeszélések is színesítik. 

 

Borítókép: Az újság első oldala | Fotó: KM-archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában